8 Ocak 2016 Cuma

azmi'nin hiç de heyecanlı olmayan hikayesi


ÜÇÜNCÜ BÖLÜM - SOMETHING WARS

Bir savaş var. Silahlarımız var. Bütün hikaye bu aslında. En başından söylemek durumundayım. Bu hikayede bahsedilen ışın kılıçları sadece elma, armut, ekmek vesaire kesmek için kullanılıyor. Zaten ikimizin de ana problemi bu noktada başlıyor. Hiç bir şey yokmuş gibi ekmek kesmeye devam ediyoruz "voinn" "viünn" diye. Diyorum ya işte; "Something Wars" diye yahu!

Kazananımız ya da kaybedenimiz yok. Kim saldırıyor ve neye, ne için saldırıyor bilmiyoruz. Kim neyi savunuyor o da belli değil haliyle. Fakat atmosfer, post-apokaliptik gerilim hikayelerini korkutacak seviyede yüksek tansiyonlu. İki taraf arasında bu kadar çok akım, gerilim varken, sözde sükunet ile cebelleşmek ayrı bir efor istiyor. Derdin mi var kardeşim? E, söylesene?!

------

-Yok.
-Peki.

------

Başroller arasındaki ilişki içerisinde yarattığı etki, ortalama bir buçuk ay süren bir mevzunun, bir buçuk saniyelik kısa özetini okudunuz. Şimdi mutlulukla ekmeğinizi kesebilir ya da elinizde durup, mevcut işlevinin yüzde doksanını yerine getirmeyen ışın kılıcınızı götünüze sokabilirsiniz.

Zihin Hiperaktifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder